Реновирано детското катче во болницата „Свети Еразмо“

Реновирано детското катче во болницата „Свети Еразмо“.
-Со огромно задоволство би сакале да ја израземе нашата најискрена благодарност до Medicus Help за нивната помош и грижа во реновирањето на детскиот агол во нашата болница. Вашиот непроценлив допринос има големо значење не само за нас како институција, туку и за сите деца и нивните семејства кои ги користат нашите услуги. Овој нов, освежен детски агол ќе им обезбеди на нашите најмлади пациенти место каде што можат да се анимираат, учат и развиваат, што има големо значење за нивното психолошко и физичко здравје, информираат од болницата.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани