Нова водоводна линија за новиот комплекс згради кај хотелот „Далјан“

Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, ЈП „Водовод“ започна со изведба на нова водоводна линија за новиот комплекс згради кај хотелот „Далјан“. Се поставува комбиниран...

Расте бројот на пациенти со хипертензија, голем интерес за бесплатните прегледи

Расте бројот на пациенти кои заболуваат од хипертензија, а се намалува и старосната граница. Високиот крвен притисок е причина број еден за голем број смртни исходи, кардиолошки заболувања и мозочни...

Реновирано детското катче во болницата „Свети Еразмо“

Реновирано детското катче во болницата „Свети Еразмо“. -Со огромно задоволство би сакале да ја израземе нашата најискрена благодарност до Medicus Help за нивната помош и грижа во реновирањето на детскиот...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани