„Рибари“ се мобилизираа за помош на Сара

Младите навиваи „Рибари„ од вчера во хумана акција. На градскит плоштад собираа финансиски средства за лекување на Сара. 

 

-„Навивачката група РИБАРИ се приклучува во акцијата за собирање на финансиски средства за лекувањето на младата Сара, на која и се итно потребни за операција!
На градскиот плоштад ќе постават кутија за донации.
Истата кутија ќе биде и утре поставена на нашиот собир (ПЛОШТАД МИНИ МАРКЕТ 17:00ч) исто така и на утакмицата со РК Струга. Се повикуваат сите хумани охриѓани да дојдат и да донираат ! Повик и до утрешните гостински навивачи за момент да заборават на ривалството и да ја покажат својата хуманост !, повикаа од навивачката група „Рибари“. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани