Санирани улиците во населба „Исток“

По налог на Општина Охрид санирани се оштетувањата на улиците во населба „Исток“.

Потрошени се околу 240 тони асфалт, а асфалтирана е површина од 600 метри квадратни со вкупна должина од 200 метри. Со изведувањето на овој зафат битно се олеснува пристапот на граѓаните до домовите и се подобрува патната инфраструктура.
Изведувач на градежните активности е АД „Илинден“ од Струга, информира градоначалникот.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани