Се асфалтираат локални улици и во село Косел

Локалната самоуправа засилено работи на подобрување на патната инфраструктура во руралните средини. С асфалтираат локални улички во село Косел во вкупна должина од 350 метри и ширина од 3 метри.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани