Се асфалтираат локални улици во село Трпејца

Се асфалтираат локални улици во село Трпејца.

Денеска активностите за асфалтирање на улици и патишта во руралните средини , а кои се во рамки на годишната програма за асфалтирање на локални улици и патишта се реализираат во село Трпејца, информираат од општина Охрид.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани