Се асфалтираат улици во Елешец

Се асфалтираат улици во Елешец.

Во рамки на годишната програма за асфалтирање за уредување на градежно земјиште, се вршат активности за асфалтирање во руралните средини.
Денес, се асфалтира локален пат во село Елшани во должина од 250 метри и просечна ширина од 3 метри.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани