Се асфалтираат улици во село Вапила

Во село Вапила денес се одвиваат активности за асфалтирање на локални улици.
Во рамки на програмата за асфалтирање на улици и патишта во руралните средини, во Вапила е опфатено асфалтирање на улички во вкупна должина од 300 метри со должина од 3 метри.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани