Се реконструира улицата „7 ми Ноември“

Активности за реставрација на коловозот од улицата “7. Ноември” се одвиваат денеска.

Деловите на кои асфалтот беше целосно уништен се гребат и се поставува нов асфалтен слој. Со овој зафат значително ќе се подобрат условите за одвивање на сообраќај на оваа улица

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани