Се сечи вековниот бор кај Летница

Рано утрово екипи на „Паркови и зеленило“ го исекоа стариот вековен бор кај култната Летница.

Како што Охриднет дознава, сечењето на дрвото е превентивно, поради тоа што пред околу еден месец огромна гранка падна на плоштадот а за среќа немаше повредени. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани