Одбраната тактизира одложено судењето за убиството на Димитар

Одбраната на обвинетиот за убиството на  Димитар Матилоски тактизира. На денешното рочиште не се појави адвокатот на обвинетиот турист од Кралјево, па рочиштето мораше да биде одложено. (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани