Се уредуваат училишните дворови

Се уредува дворот и околината на училиштето Свети Климент Охридски.

Деновиве се изврши уредување на вегетацијата во ОУ “Св. Климент Охридски” во стариот дел од градот, со косење на израснатата трева во дворот на училиштето и околу игралиштето, пред почетокот на школската година.

Social profiles