Се запали возило во Градиште

Попладнево се запали возило во авто кампот Градиште.

Возилата на Противпожаната единица од Охрид и Брза помош се упатија на лице место. Според првичните информации до кои дојде Охриднет, се запалило едно возило поради неисправна електрична инсталација. За среќа немало повредени лица. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани