Седмомартовска изложба на жени сликарки од Охрид

Во рамки на одбележување на јубилејот 25 години Женски Центар Бисера, организира „Седмомартовска изложба“ на жени сликарки од Охрид.

 

Станува збор за  јубилеен дваесет и петти по ред настан.

Изложбата ќе се одржи на 7 ми Март , со почеток во 18 30 часот во Н.У. Центар за култура „Григор Прличев“ Охрид. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани