Со жолта линија обележано поставување на урбана опрема

Надлежните служби на Локалната самоуправа, во дел од централното градско подрачје ги обележаа површините  за поставување на урбана опрема.

Се информираат сопствениците  на деловните простори, пред кои поставуваат урбана опрема  да ја почитуваат оваа мерка, бидејќи во спротивно комуналните инспектори ќе постапуваат според законските прописи.

Обележувањето продолжува и на останатите површини на кои е предвидено поставување на урбана опрема.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани