Стартува новата учебна година

Од утре 4 септември стартува новата учебна година. Учениците се враќаат во клупа. Охридските училишта се подготвени.

Уредени ќе ги пречекаат учениците. Петокот 1 септември, кој беше споен со распустот ќе се одработи дополнително. 

И во Охрид е намален бојот на ученици. Со одлука на општината ќе се формираат паралелки со помалку ученици. 

 

Social profiles