Стартуваат „Деновите на медот“ во Охрид

Во организација на општина Охрид, Сектор за туризам и ЛЕР , и оваа година се одржува манифестацијата „Денови на мед“.

Од 4 август до 7 август на плоштадот „Крушевска Република“ посетителите ќе имаат можност повеќе да се запознаат и да го вкусат медот како и да се информираат за останатите пчеларски производи. Манифестацијата ќе започне во 17 часот.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани