Стојаноски на работна средба со директорот на Институтот за стандардизација

Градоначалникот Јован Стојаноски и секретарот Игор Бежоски, денес имаа работна средба со Џеват Кицара, Директор на Институтот за стандардизација и сертификација (ИСС) на РМ.

 

На средбата се разговараше за воспоставување на соработка помеѓу Општина Охрид и институтот во делокругот за стандардизација и сертификација. Соработката помеѓу двете страни ќе помогне во подобрувањето на перфомансите на општинската администраиција и нејзино поефикасно работење.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани