Тешко повреден велосипедист кај Мислешево

Во тешка сообраќајна несреќа попладнево повреден е велосипедист на патот кон Струга во близина на селото Мислешево. 

 

Човекот со тешки повреди и сериозна здравствена состојба е пренесен во специјалната болница Свети Еразмо Охрид. Според првичните инфрмации до кои дојде Охриднет, во велосипедистот удрил автомобил. Причините дополнително ќе се утврдуваат.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани