Тилев и Пецаков адути на ВМРО ДПМНЕ за локалните избори

Доктор Митко Тилев ќе биде кандидатот за градоначалник на Вмро Дпмне за град Охрид. Ова е одлуката на партијата.

Советничката листа ќе ја предводи новиот претседател на ОК на ВМРО ДПМНЕ Кирил Пецаков. И Тилев и Пецаков се почитувани и познати доктори во градот. Тилев до скоро  беше долгогодишен директор на една од најуспешните болници во земјава , Специјалната болница за от=ртопедија и трауматологија „Свети Еразмо“ Охрид.  Од партијата се убедени дека ќе извојуваат убедлива победа. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани