Утре Вевчани без струја

Поради зафати на ЕВН утре Вевчани без струја.

 

Поради превземање на зафати за реконструкција на елекричната мрежа во Вевчани од страна на ЕВН Македонија, во текот на утрешниот ден (Петок, 30.06.2017) најавен е прекин во снабдувањето со електрична енергија и тоа:
Домаќинствата кои се приклучени на трансформаторите кај Детска градинка, Костојчини и Храм Св. Никола ќе имат прекин во снабдувањето со електична енергија во периодот од 08:00ч до 15:00ч
Сите домаќинства во Вевчани ќе имаат прекин во снадувањето со електрична енергија во периодот од 13:00ч до 15:00ч

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани