ВИДЕО: Храбрите ловци од Вевчани ослободија мечка

Ослободена мечка од сајла поставена од несовесни жители во атарот на село Пискупштина.

Храбрите членови на ловното друштво„ЦЕРН КАМЕН” ВЕВЧАНИ , вчера го ослободија заробеното животно, пред да се повреди.

 Во продолжение е снимен видео запис од самата акција на ослободувањето на мечката објавено на фејсбук профилот на ловното друштво „Церн камен“. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани