ВМРО во Струга, СДСМ во Охрид

Изборната кампања продолжува. Денес ВМРО ДПМНЕ ќе ги претстави своите кандидати пред граѓаните на Струга, а СДСМ  во Охрид . 

 

Вечерва од 19 часот на Малиот плоштад кај старата библиотека во Охрид, СДСМ и коалицијата ,,Можеме” ќе одржат Граѓанска трибина. На трибината ќе присуствуваат: Зоран Заев, претседател на СДСМ, Радмила Шеќеринска и Јован Митрески, носители на ИЕ-5, како и кандидатот за пратеник Лазе Таневски, информираат од СДСМ. 

Вечрва во 17ч ВМРО ДПМНЕ ќе ги претстави своите кандидати за претеници во Вевчани, а во 18 30ч  во Струга.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани