Во населба „Беј Бунар“ „никна“ депонија

Мебел, градежен шут и секаков вид отпад исфрелн на источната трансверзала во Охрид во населбата Беј Бунар.

Местото наликува на вистинска депонија. Несовесни граѓани продолжуваат со лошите еколошки навики на загадување на животната средина. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани