Во сабота „Фрајле“ во Охрид

Популарната новосадска четворка „Фрајле“ во сабота со концерт во Охрид.

Во моментов се на летна турнеја низ регионот, во чии рамки го промовираат материјалот од својот нов албум „Љубав на дар“, објавен во април годинава. Августовскиот дел од турнејата им продолжува во  сабота, 5 август, на плажата „Градиште 2“ во Охрид.

Популарната новосадска четворка „Фрајле“ во моментов се на летна турнеја низ регионот, во чии рамки го промовираат материјалот од својот нов албум „Љубав на дар“, објавен во април годинава. Августовскиот дел од турнејата им започнува утре, со настап во Корчула, а продолжува в сабота, 5 август, на плажата Градиште 2 во Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани