Во Велгошти маскембал за Прочка

Денеска на големиот празник Велики поклади – Прочка присуствувавме на традиционалниот маскенбал ,,Емшири 2024” во Велгошти.


-На најмалите кои ги покажаа своите кореографии и преку нив повикаа на љубов и срќено детство им доделивме симболични пакетчиња обезбедени од Месната Заедница со поддршка од Општина Охрид, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани