Заврши летниот режим, кејот отворен за сообраќај

Заврши летниот режим. Кејот „Македонија“ повторно отворен за сообраќај.

 

-По налог на Фондот за комунален развој и секторот за сообраќај на општина Охрид, од страна на службите на Ј.П. Охридски Комуналец, со специјално возило (пајак) беа отстранети бетонските жардиниери кои го попречуваа сообраќајот на кеј “Македонија” на потегот од кружниот тек на плоштадот до хотелот “Палас”,согласно завршување на летниот режим на сообраќај, заклучно 31.08.2017.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани