Ќе се одбележи Неделата на хумани вредности

Младите на Црвен крст Охрид вклучени во програмата Промоција на хумани вредности-Црвен крст во акција, (ПХВ-ЦКА), предводени од ПХВ инструкторите се подготвуваат за одбележување на Неделата на промоција на хумани...
Social profiles