Гротеската комедија „Несфатената цивилизација“ на репертоарот во Центарот за култура

НЕСФАТЕНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЈА од Добри Војников / гротескна комедија во два чина!
На репертоарот во САБОТА 16.09.2023 година / Почеток 20.00 часот, цена на карта 200 денари.
Играат / Горан Стојаноски / Strezo Stamatovski / Pavel Maslov / Филип Кипровски / Nikola Todoroski и Ivica Conev
НУЦК „Григор Прличев“-Охрид/ Народен Театар Охрид

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани