Игор Смилески именуван за нов началник на СВР Охрид

Со решение на министерот за внатрешни работи, Панче Тошковски, од 08.02.2024 година, за началник на СВР Охрид е именуван Игор Смилески. Од 2004 година кога засновал работен однос во СВР Охрид, Смилески, успешно извршувал повеќе работни обврски и задачи во службата, информираат од СВР Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани