Левица предлага ослободување од комуналии за семејствата кои немаат дом

Членот на Советот на Општина Охрид од Левица – Виолета Аврамоска поднесе Иницијатива за ослободуваање на комуналии за градба на семејства кои немаат траен дом.
-Оваа мерка многу би им помогнала на семејства кои не го решиле своето стамбено прашање, а ги има многу. Доколку Општина Охрид ги ослободи од плаќање од комуналии за градба, ќе им ги олесне трошоците за градба, информираат од Левица Охрид.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани