Нова водоводна линија на крак од улицата „АСНОМ”

Екипи на ЈП „ВОДОВОД“ Охрид започнаа со изведба на нова водоводна линија на крак од улицата “АСНОМ”.
Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф160 мм во должина од 80 метри, информираат од општина Охрид.
Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани