Поделени 450 Новогодишни пакетчиња

Во пресрет на Новогодишните и божиќните празници, со цел да се сподели празнична радост и внимание, градоначалникот Кирил Пецаков, претседателот на Советот на Општина Охрид, Сашо Донев, секретарот на Општина Охрид, Александар Китески, и раководителот на секторот за образование Димитар Спасески денеска поделија вкупно 450 новогодишни пакетчиња.

Новогодишни пакетчиња беа поделени во Дневниот центар „Доброљубие“ во црквата „Свети Ѓорѓија“, Дневниот центар „Зраци“,  Здружението „Во мојот свет“, здружението „Тајните на моето срце“, како и на дечињата кои се лекуваат во специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Свети Еразмо“ и во Општата Болница во Охрид.

Пригодни подароци беа поделени и на згрижените пациенти во Одделението за геријатрија при Општата Болница.

Можно е да е слика од 4 луѓе и брада

Можно е да е слика од 5 луѓе, дрво и текст

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани