Пожар во куќа на улица „Сирма Војвода“

Пожар во куќа на улица „Сирма Војвода“.

-На 03.01.2024 во 08.30 часот во СВР Охрид е пријавено дека во куќа на улица „Сирма Војвода“ во Охрид, настанал пожар. Повредени лица нема, а интервенирала Територијалната противпожарна единица од Охрид, инфмираат од СВР

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани