Претставата „Сергеј е многу глупав“ повторно на репертоарот

Претставата „Сергеј е многу глупав“ во режија Дејана Николовскa на барање публиката повторно на репертоарот на ЦК Григор Прличев.

Претсвата ќе се прикажува во ПЕТОК 13.10.2023 година, со почеток во 20.00 часот, карти по цена од 200 денари на билетара при Центарот за култура.

Автор: Дмитриј Данилов
Режија: Дејана Николовска
Улоги: Сергеј – Никола Тодороски
Првиот курир – Стрезо Стаматовски
Вториот курир – Горан Стојаноски
Третиот курир – Филип Кипровски
Маша – Елизабета Стефановска

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани