Се асфалтираат локални улици во Лескоец

Во тек се активности за асфалтирање во село Лескоец.

Таму во моментов се асфалтира крак од улица во должина од 150 метри и ширина од 3 метри.
Нема опис за фотографијата.
Можно е да е слика од пат
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани