Се одбележа Европската недела на спортот

Во ОУ “Братство единство” денеска се одбележа Денот на Европската недела на спортот.
Младите со перформанс и спортски игри дадоа свој придонес во одбележувањето.
Настанот се организира во соработка со Агенцијата за млади и спорт.

Можно е да е слика од 8 луѓе и луѓе играат одбојка

Можно е да е слика од 15 луѓе, луѓе играат американски фудбал, луѓе играат фудбал, Луѓе играат кошарка, луѓе играат одбојка и луѓе играат тенис

Можно е да е слика од 13 луѓе, луѓе играат хокеј, луѓе играат фудбал, Луѓе играат кошарка и луѓе играат американски фудбал

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани