Се одржа триесет и петтата седница на Советот на општина Охрид

Денес советниците на општинскиот совет, ја одржаа триесет и петтата седница. На дневен ред беа осумдесет и пет точки. Најнапред се расправаше за усвојување на извештаи за работата на општинската адмнистрација, јавните претпријатија и служби основани од општината за третиот годинашен квартал, а во вториот дел од работата се усвоија програмите за работа за идната фискална година.

Последната седница за оваа година, советниците ќе ја оддржат на крајот од декември.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани