Уште едно детско игралиште во Охрид

Пред крајот на 2023 година заврши изградбата  на уште едно детско игралиште.

-Во дворот на ООУ „Братство Единство“ заврши изградбата на детското игралиште на кое се поставија соодветни детски реквизити и подлога. Продолжуваме и понатака да инвестираме во инфраструктура која придонесува за здраво население и детска дружба, информира градоначалникот Пецаков.

Нема опис за фотографијата.

Можно е да е слика од 4 луѓе

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани