ФОТО: Куратица во бело снежно руво

Нова нсежна покривка во село Куратица утрово. Прекрасна снежна идила и белина на планинското село   на надморска височина од 1.080 метри. Наврнаа десттина сантиметри снег.

Можно е да е слика од скијачка падина

 

Може да биде црно-бела слика од скијачка падина

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани