18 нови случаи на корона во земјава

Во изминатите 24 часа се регистрирани 18 нови случаи на коронавирус во земјата.

По градови: Скопје (11), Прилеп (4), Куманово (2), Тетово (1). Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со КОВИД-19 денеска до 12.00 часот изнесува 219 лица. Според местото на живеење, досега случаи на КОВИД-19 се регистрирани во: – Скопје (134) – Дебар (43) – Куманово (17) – Штип (8) – Прилеп (6) – Охрид (3) – Велес (3) – Кавадарци (2) – Тетово (2) – Гостивар (1)

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани