Работилница за подобрување на услугите за лицата со попреченост

„Подобрување на услугите за лицата со попреченост“ е темата на работилницата што ќе се одржи денеска во Охрид, во организација на Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) и Швајцарската...
Social profiles