Потпишана Повелба за соработка меѓу ИПА Охрид и Нови Сад

Синоќа, на свечена пригодна манифестација во Охрид, беше потпишана Повелбата за соработка и збратимување помеѓу Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) регион Охрид-Македонија и ИПА регион Нови Сад- Република Србија. (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани