На постоечкиот објект на СВР Охрид ќе биде изграден подземен паркинг и парк

Mинистерот за внатрешни работи Панче Тошковски денеска беше во Охрид заедно со лидерот Христијан Мицкоски и градоначалникот Кирил Пецаков. Тие извршија увид на зградата на СВР која ќе биде дислоцирана....

Велигденски концерт на НУ „Охридско лето“ со женскиот хор „Менада“

Во организација на НУ „Охридско лето“, а по повод големиот верски празник Велигден, ќе се одржи Велигденски концерт на православна духовна музика со женскиот хор „Менада“ од Тетово под диригенската...
Social profiles