Убедлива победа на Гордана Силјановска

Според официјалните податоци на ДИК,  Гордана Силјановска освои 40,08% од гласовите, додека Стево Пендаровски освои 19,93 од вкупниот број гласови.

19,93%.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани