Валон Каба нов директор на Центарот за развој на Југозападниот плански регион

Валон Каба е новоизбраниот директор на Центарот за развој на Југозападниот плански регион. Центарот за развој на Југозападниот плански регион со седиште во Струга, на 11-та седница на Советот на...
Social profiles