Голем интерес за втората по ред акција "Генералка викенд 2024" во Општина Вевчани. Вработени во Општина Вевчани, вработените во Ј.П. Еремја Вевчани, Мултикултурен Центар "Коста Србакоски" Вевчани, учениците од ООУ...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани