Започна прегласувањето на две избирачки места во Охрид и Струга

Започна прегласувањето за Парламентарните избори. Во Охрид и Струга има прегласување на две избирачки места, односно по едно во двете општини. Денес се прегласува на избирачките места 1272 во Охрид,...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани