Бесплатен влез во музејските објекти во Охрид

По повод 18 април, Светскиот ден на спомениците и локалитетите, денес бесплатен влез во музеите во Охрид.

-НУ Завод за заштита на спомениците на културата и Музеј – Охрид утре на 18.04.2024 година Ве известува дека на археолошките локалитети и во музејските објекти Самуилова тврдина, Музеј на вода – Градиште, Куќа на Робевци и Галерија на икони влезот за сите посетители ќе биде бесплатен.

Social profiles