Четворица стружани се товарат за фалсификување службени исправи

Надворешна канцеларија за криминалистички работи Кичево поднесе кривична пријава  против Г.М.(56) од Струга, управител на цедент ТДТК „Извор“ ДОО с.Извор Кичево, Н.М.(40) од с.Мислешево, ДИИ „Слома инвестор“ ДООЕЛ с.Мороишта Струга...
Social profiles